Tuesday 9 February 2010

nipplepeople: would like to thank ATER Studio...

Zahvaljujemo se na mirnim nocima i carobnim jutrima. Na novopostavljenoj tvornici vode. Na umjerenoj mrznji prema nasem refrenu, kad nije bilo razloga da ona ne preraste u apsolutno nepodnosenje. Zahvaljujemo se na svim posudjenim cigaretama, posudjenim usima, i ramenima za plakanje. Zahvaljujemo se za sve plesne koreografije na terasi. Posebne pohvale idu Sloveniji, svim bjelovarskim kaubojima, velikogorickim kultevima i prostitutkama s Dzamije. Ne bi uspjeli bez vas. Zahvaljujemo se i odsjeku s djecom, i veselimo se s vama, ali sa sigurne udaljenosti. Zahvaljujemo se i Glasu jer je dobar prema nama. Bio je to najkorisniji s** u nasim zivotima. Specijalni pozdrav tajnistvu, pogotovo njegovim novim clanovima. Di nalazite tako prekrasne ljude???
Svi ste vi proljece za nase oci, praznici za nase usi i zelimo spavat sa svima vama.
nipplepeople

6 comments:

  1. Želimo spavati s Vama? To podrazumijeva da muški iz nipplepeople spavaju s djecom iz ater studija? Ili ste mislili da žene iz ater studija spavaju s ženama iz nipplepeople? ili ćemo izvlačiti čačkalice? ili ste ipak za onu klasičnu "mejnstrim" kombinaciju? gad dem...

    ReplyDelete
  2. pa vi ste domisljatiji od nas anonymuse. nama je sve to jedna ljubav. one love.

    ReplyDelete
  3. znači - ipak = Swingeraj! (možda da ipak djecu ne petljamo u sve to?)

    ReplyDelete
  4. naslucujemo, zbog ceste upotrebe djece u vasim komentarima anonymuse, da bi na tom swinganju mozda ipak dobro doslo barem jedno dijete. zivjeli.

    ReplyDelete
  5. jesi znao da Markuš po novom ima hot-dogove, pizze iz krušne peći, šizike... ludilo brale!

    ReplyDelete
  6. Jako dobro Nipplepeople.
    Sutra - mi je na prvo slušanje malo draža.
    Dobar mi je osječaj "Denis i Denis" koji se provlači kroz pijesmu. Produkcija je vrhunska :-)

    Cornu Arietis

    ReplyDelete