Wednesday 12 May 2010

Nipplepeople: Rezultati remix natječaja i neke sitnice...

Dragi prijatelji, vijećali smo i vijećali, i konačno se odlučili za pobjednika našeg mega popularnog i fantastično spektakularnog natječaja. Evo par činjenica. Materijali za remix su se downloadali nama nevjerovatnih 310 puta. Prvo smo mislili napisat da je pristiglo oko 130 remikseva, i da je bilo zaista tesko proći kroz sve to i odabrati pobjednika, pa smo mislili napisati istinu uz referat o lijenosti čovjeka u nas, ali smo se na kraju odlucili samo za istinu. Dakle, broj pristiglih radova je manji od 10. Ali nije 1.

Da ne duljimo, odlučili smo pehar predati Agramsvilleu. Da, da, da, Agramsvilleu, našim kolegama s Yammat kompilacije. Pritom prisežemo svojom čašću i svime u što vjerujemo, da smo se vodili samo glazbom, srcem i visokim nekorumpiranim kriterijima kojima i inače prilazimo stvarima do kojima nam je stalo. Oni su napravili najzavršenije djelo, podsjetili nas na lijena ljetna popodneva, i poprilično nas oduševili zvukom.

Takodjer, dajemo na uvid i 4 kandidata iz užeg izbora. Jedan veliki BRAVO za njih. Oni su, abecednim redom:

Bojan Rukavina (Logical Dream Remix)

Dj Dino

Jacob Stanwik

Seraphus


Hvala svima što ste odvojili vrijeme. Zaista.

nipplepeople


P.S.

izražavamo maleno, mizerno i posve sitno žaljenje šta nismo dobili niti jedan uradak koji je uništio SUTRA. Jedan noisepunkserialkillerpsychorapist37secondsshitremix. Potiho smo se nadali. Drugi put.


P.P.S.

počevši od sutra, pobjednički remix možete hvatati ekskluzivno na Otvorenom radiu, a poslušati i downloadati na ovom mjestu, za točno tjedan dana, ali vas ništa ne sprječava da već sad uživate u 4 srebrne verzije. Do slušanja.


Nipplepeople-Sutra(Logical Dream Remix) by nipplepeople

Nipplepople - Sutra (DJ Dino Radio Mix 2010) by nipplepeople

Nipplepeople - Sutra (Jacob Stanwik Club Edit) by nipplepeople

Seraphus - Sutra ( late nite rmx ) by nipplepeople



4 comments:

  1. ohohohohoh."Sutra" sam danas poslušala valjda 200 puta.Želim da izdate prvi cd. :D

    ReplyDelete
  2. Evo ja ću prvi čestitat pobjednicima, a i pohvalit vas, jer je lijepa gesta uz najbolji remix stavit i one mrvicu lošije :).
    U svakom slučaju lijepo je znat da nam trud nije bio uzaludan.

    Veliki pozdrav!

    ReplyDelete
  3. hvala ti Seraphuse. ovo je bas jedan super komentar i ponosni smo sto se nalazi tu gdje se nalazi. cujemo se...

    ReplyDelete
  4. evo samo da se javi jedna od onih 300 koji su skinili materijal... tako san imala u glavi poigrat se sa pismom. al tehnicka priroda nije dopustila ;) (premalo znanja rada u programima) ugl jedva se cekan rasplesat na remix negdi vani. ;))) samo naprid! ::carrot the little::

    ReplyDelete